Virusați: Sănătatea Cluj – Șoimii Pâncota 3-0

0
234

gadoMișcările iernii au produs mult entuziasm în jurul grupării din Podgorie, dar optimismul a fost temperat de „Virușii verzi”. Șoimii Pâncota a reușit o primă jumătate de oră excelentă în fieful celor de la Sănătatea Cluj: Mihai, Burian și Stanciu au irosit câteva ocazii bune, lui Issa i-a fost refuzat un penalty, apoi Suciu a lovit transversala de la 30 de metri.
Când golul părea că plutește în aer, totul s-a năruit. Văidean, fiul fostului atacant al anilor 80 de la Dinamo și Flacăra Moreni, a deschis scorul după o lovitură de colț, în minutul 40.
„Verzii” au lovit din nou exact când aveau mai mare nevoie, în ultimul minut al reprizei, când Morar a prins un șut perfect din lovitură liberă de la 20 de metri, mingea s-a dus sub bara lui Pașcalău, 2-0.
Eșecul pâncotanilor era definitiv din minutul 52, după ce Boșca a reușit o superexecuție de la peste 30 de metri pentru 3-0. Alb-negrii au făcut totul să-și repare pres­tanța, dar era târziu. Criza de timp a dus la cea de idei și nicio realizare n-a apărut în dreptul Șoimilor, care însă n-au timp de lamentări, pentru că runda viitoare au una din cele mai grele deplasări, cea de pe terenul noului lider din C5, Metalurgistul Cugir.
Pașcalău – Iovan (Maghici), Rusu, Lung, Dubeștean (Gado) – Suciu (Vițu), Issa – Stanciu, Mihai, Pop (Dumitru) – Burian a fost formația folosită de Dan Cuedan la Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.