ineu-jucu2Meciul de la Ineu a început într-o notă de echilibru, fără evenimente deosebite. La prima mare ocazie, gazdele au deschis tabela în minutul 18: Suslak a centrat din corner, iar Nicolau a marcat cu capul din 12 metri. După alte 12 minute de dominare sterilă, zărăndanii au mai ratat o ocazie importantă, centrarea de pe stânga a activului Suslak fiind reluată de Băd, care singur cu portarul a şutat de la 14 metri puţin pe lângă poartă. Până la pauză ritmul a fost bun, dar important de consemnat a mai fost doar lovitura liberă de pe dreapta executată de Georgiu, respinsă în ultimul moment de Văidean.
Conturi încheiate după o oră
După un început antrenant de repriză secundă, în minutul 53 s-a făcut 2-0. Cornea a centrat de pe dreapta, Băd a reluat în bară, iar Drăgan a urmărit balonul și a înscris din apropiere.
Conturile au fost încheiate total după exact o oră de joc, Băd marcând cu un șut plasat de la 14 metri, după ce a fost angajat de Georgiu. Gazdele au mai ratat o ocazie, prin Georgiu, care a bâlbâit un balon primit de la Drăgan în careul mic. În minutul 88, Gașpar a ratat singura ocazie clară a Sănătății, după ce a pătruns în careu și a tras pe lângă poartă. Ineul câștigă la scor de neprezentare meciul cu Sănătatea şi se regrupează în lupta pentru play-off.
Formații:
Ineu: Cioară – Cornea, Nicolau, Bier (Talpaş) – Bilia, Francescu, Iambor, Suslak – Georgiu (Popa) – Băd (Malancu), Drăgan.
Sănătatea: Biliga – Kiss (Sărmăşan), Perde, Șoș, Simon, M. Pop, Văidean, Boșca, Horgoș (Al.Pop), Gașpar, Micula.
Arbitri: Dănuț Maghiar (Baia Mare) – Ianoș Glazer (Poiana Codrului), Radu Pascu (Oradea).
Observatori FRF: Cornel Pantea (Oradea), Costin Dan (Zalău).

Recomandările redacției