Visul american, trăit alături de Filarmonica Arad

0
479

Filarmonica Arad îi invită pe arădeni la un concert care va avea loc în seara de 20 mai 2021. Este vorba de The American Dream, un program de muzică americană, propus de dirijorul Lorenzo Moroni pentru prima sa colaborare cu ansamblul de suflători al orchestrei simfonice.

„Capul de serie al ofertei muzicale îl constituie marșul oficial al Statelor Unite ale Americii, The Stars and Stripes Forever (John Philip Sousa), un mesaj inspirat, al cărui efect este amplificat de strălucitoarele aranjamente – potpuriu dedicate marilor Glenn Miller, Cole Porter, Louis Armstrong, Duke Ellington, Frank Sinatra.

Programul îi cuprinde pe cei mai populari și influenți artiști și compozitori ai Americii secolului XX, de aceea nu au putut fi lăsate deoparte teme de musical din West Side Story (Leonard Bernstein) și Chicago (John Kander), clasicul ragtime The Entertainer (Scott Joplin), precum și titluri din repertoriul lui George Gershwin, însumate la rândul lor în pagini de potpuriu”, transmit reprezentanții Filarmonicii Arad.

Concertul va începe la ora 19, iar biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul https://www.bilete.ro/the-american-dream/ și la casieria Palatului Cultural, după programul afișat pe site-ul instituției.

Biletele achiziționate anterior, pentru concertele lunii martie, vor putea fi utilizate și la programul din această săptămână, rezervările urmând a fi făcute la casa de bilete a Filarmonicii Arad.

Informații puteți primi la numărul de telefon: 0730 643695.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.