Chiar dacă Papa Francisc nu va ajunge și la Arad, vizita Suveranului Pontif în România va influența mersul trenurilor. În perioada desfășurării călătoriei apostolice a Papei Francisc în România, CFR Călători informează că are în circulație capacitatea maximă de transport, tehnic disponibilă, pentru asigurarea mobilității cetățenilor.

Pentru gestionarea fluxurilor de pelerini, biletele la trenurile suplimentare au fost puse în vânzare începând din data de 15 mai, eșalonat, iar prioritate au grupurile organizate de către Arhiepiscopii şi Episcopii sau autorități locale.

Pentru evitarea supra-aglomerării din perioada 31 mai – 2 iunie 2019, CFR Călători roagă pe toți pasagerii să își programeze din timp călătoria către zonele de desfășurare a manifestărilor; să folosească toate trenurile puse la dispoziție de CFR Călători; să îşi cumpere cu anticipație legitimaţiile de călători, utilizând toate canalele de distribuție: online, casele de bilete din gări și agenții de voiaj, automate de vânzare bilete din gări.

Recomandăm cumpărarea legitimațiilor de călătorie cu anticipație și online de pe site-ul www.cfrcalatori.ro și de la automatele de vânzare bilete din stațiile de cale ferată, pentru a preîntâmpina aglomerația de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații“, ne declară reprezentanții CFR.

Recomandările redacției