vladiCutremurată de serioase probleme financiare, CS Vladimirescu a petrecut trecerea dintre ani cu gândul la cum își poate organiza viitorul. Conducerea clubului s-a reunit la jumătatea acestei săptămâni și a decis să programeze reunirea lotului pentru miercuri, 16 ianuarie.
După ce varianta unei colaborări cu Crișul Chișineu-Criș a căzut, trupa de lângă Arad și-a revizuit planurile și e decisă să continue cu ce păstrează din actualul lot (cinci despărțiri deja s-au produs), plus câțiva tineri de la echipa secundă, ce activează în Liga a V-a, gen Bobeiciuc, Lăsculescu, Apostol, Nol sau Onețiu.
Reamintim că până în acest moment s-au despărțit de Vladimirescu jucătorii Albert, Ștefan, Coca, Petrescu și Morar. De asemenea, diriguitorii formației arădene speră să rezolve și depunctarea dictată de FRF. Raporturile cu Sorin Leucuța au fost clarificate, iar la sfârșitul anului trecut președintele Rolland Szabo anunța că și cu UTA s-a ajuns la un acord de principiu în ceea ce-l privește pe jucătorul Soyt, care, de altfel, nu mai face parte din lot de mult timp.

Recomandările redacției