vladimirescu-motruLa prima reprezentație de pe teren propriu din 2013, „Baby-Vladi” s-a văzut pusă în situația să ducă o luptă în noroi împotriva liderului din seria a IV-a.
Pe vineri, când arădenii sunt vizitați de Muncitorul Reșița, prognoza meteo e la fel de „încurajatoare”, dar antrenorii Cristian Sculici și Marius Ciubăncan încearcă să-și facă tânăra gardă să dea cît poate de mult. Scopul a rămas unul singur, călirea puștilor de la Vladimirescu.
Reșițean la origini, Sculici cunoaște destul de bine ce se întâmplă în tabăra „gospodarilor” pe care-i conduce același Viorel Lolea. „Totuși, au apărut modificări și la ei în iarnă, din ceea știu. Dar se pare că vom avea parte de condiții asemănătoare cu cele din etapa trecută, terenul e greu, iar dacă tot plouă, probabil vom avea iar luptă în noroi”, a opinat antrenorul arădenilor.
Din efectiv nu face parte atacantul Remus Păcurar, eliminat etapa trecută, dar nici Marius Ciubăncan, în continuare nerefăcut.
„Vladi” ar putea aborda confruntarea cu reşiţenii în alcătuirea Mitrea – Bobeiciuc, Tudoroiu, Iancu, Istin – Dobai, Drăgan, Purece, Kocsis – Lăsculescu, Stănaia.

Recomandările redacției