szaboEchipa arădeană pare să pună punct incertitudinilor care au înconjurat-o în această iarnă. La mijlocul săptămânii, staff-ul tehnic compus din Cristi Sculici, Marius Ciubăncan și Florin Rusu – supervizați de directorul sportiv Adi Palade – a condus un prim antrenament în 2013, iar lucrurile urmează să se pună în mișcare.
„În afară de cei plecați până acum, lotul a rămas pe loc. Nici
n-a venit nimeni, deocamdată. Vor fi antrenamente zilnice, la Vladimirescu, și sunt șanse mari să facem un cantonament în Ungaria, unde ar urma să disputăm și două meciuri amicale. Vom mai lega câteva și cu echipe de la noi, acum discutăm cu posibilii adversari”, a afirmat președintele Rolland Szabo.
La pregătiri participă și cei care au jucat în toamnă la echipa secundă, mai mulți urmând să completeze lotul divizionarei C.
Mesajul conducătorului indică ameliorarea problemelor cu care s-a confruntat CS Vladimirescu în ultimele luni. „Încet-încet, se norma­lizează situația. Au fost rezolvate și litigiile de la Federația Română de Fotbal, așteptăm decizia cu restituirea punctelor”, a adăugat Szabo. Formația arădeană a pierdut două din cele cinci puncte strânse în tur, ca urmare a unor diferenduri financiare ce au avut legătură cu jucătorii Leucuța și Soyt. „Vladi” e ultima clasată în seria a IV-a a ligii terțe, avându-le în față pe Apă Craiova (locul 11 – 8 puncte) și Vulturii Lugoj (locul 10 – 9 puncte).
Șapte despărțiri au fost consemnate în această iarnă la CS Vladimirescu – Rusu, Coca, Petrescu, Albert, Ștefan, Morar și Ban. Pe baza relațiilor sale din Ungaria, președintele Rolland Szabo intenționează să-i ducă la probe de joc la Elore Bekescsaba pe Alexandru Mitrea (portar) și Ciprian Rus (atacant).

Recomandările redacției