vladimirescuEchipa arădeană pare să fi depășit partea mai grea a iernii, iar ieri, a fost în Ungaria, pentru un prim meci al anului, în compania echipei maghiare de ligă a treia Gyula, acolo unde evoluează și Claudiu Drăgan. Și tot în Ungaria se va desfășura și cantonamentul de iarnă al elevilor lui Cristian Sculici și Marius Ciubăncan. „De sâmbătă, echipa intră în cantonament la Oroshaza”, a anunțat președintele Rolland Szabo.
Conducătorul CS Vladimirescu are agendă plină în aceste zile. După des­părțirea de Ciprian Rus, ultima clasată din seria a IV-a mizează pe efectivul rămas, căruia i se adaugă jucătorii tineri de la echipa ce activează în Liga a V-a. „E posibil să mai aducem ceva, încercăm chiar în aceste zile, dar încă nu dau nume. Nu e vorba de jucători cu firmă, așa că nu are rost să ne aruncăm”, a menționat Szabo.
„Vladi” a trimis la FRF toate actele conform cărora litigiile ce i-au provocat depunctarea sunt rezolvate și așteaptă o rezoluție favorabilă din partea forului. Și tot vești pozitive sunt transmise și privitor la restanțele către jucători. „Cu o parte s-a rezolvat, iar ceilalți sunt în curs de rezolvare. Se poate spune că situația financiară s-a stabilizat”, a conchis Rolland Szabo.

Recomandările redacției