supolucImediat după ultimul fluier al partidei UTA – Luceafărul Oradea (scor 2-0), tânărul nostru colaborator, Denis Cicortaș, a luat câteva păreri de la nivelul tribunei legate de cele întâmplate în Calea Aurel Vlaicu vineri seara, dar și ceea ce urmează pentru echipa fanion a Aradului.
Patrick Rotariu (19 ani): „ UTA şi-a dominat clar adversarul, iar victoria putea fi mult mai clară. Echipa a făcut unul din cele mai bune meciuri ale acestui sezon, însă nu cred că va câștiga totul până la final. Probabil, nu se va promova acest sezon, însă, dacă – totuși UTA merge în Liga 1 va avea nevoie de întăriri seriose: un portar, doi fundași centrali și doi atacanți tineri”.
Petru Burcă (64 de ani): „ UTA a fost o echipă muncitoare astăzi, dar a avut și ghinion, deoarece scorul putea fi mai categoric decât cel înregistrat pe tabelă. UTA mai păstrează șanse pentru promovare, dar nu ar face față în Liga 1 fără a se întări masiv. Am abonament la UTA de 18 ani, mi-ar plăcea să văd din nou meciuri din prima ligă la Arad.”
Alexandru Herczog (19 ani): „După meciul cu Luceafărul UTA a arătat că me­rită să meargă pe prima scenă a fotbalului românesc. Șansele de promovare sunt destul de mari dar depinde foarte mult și de rezultatele contracandidatelor: Poli, Corona și Damila Măciuca”
Darius Hărduț (20 de ani): „Astăzi (n.a vineri), UTA a arătat că poate emite pretentții la promovare și cred că din meciurile pe care le mai are va obține maximum de puncte. Cred că din actualul lot vor mai fi păstrați cel mult 7 jucători”
Razvan Peia (16 ani): „UTA a avut una dintre cele mai bune prestații de pe teren propriu, și-a dominat clar adversarul. Chiar și așa, după părerea mea, mai avem 30% șanse de promovare, deoarece contracandidatele au meciuri în minus față de echipa noastră”

Recomandările redacției