miley-cyrusEdiţia americană a revistei Vogue a renunţat la coperta cu Miley Cyrus, care trebuia să apară în numărul din luna decembrie, din cauza prestaţiei provocatoare pe care tânăra cântăreaţă a avut-o la gala MTV Video Music Awards 2013, informează lefigaro.fr.

Prestaţia cântăreţei Miley Cyrus la gala MTV VMA 2013 a făcut valuri în presa americană. Pe 25 august, tânăra artistă a dansat lasciv pe scenă alături de Robin Thicke, iar atitudinea ei nu a fost pe placul Annei Wintour, redactorul-şef al ediţiei americane a revistei Vogue.

Miley Cyrus, fosta vedetă a producţiilor Disney pentru copii şi adolescenţi, ar fi trebuit să apară pe coperta numărului din luna decembrie al revistei Vogue. O sursă apropiată de anturajul Annei Wintour a declarat pe 8 octombrie pentru tabloidul Daily Mail că show-ul tinerei cântăreţe americane nu a fost deloc pe placul celebrei jurnaliste fashion din Statele Unite: „Anna a considerat că prestaţia ei a fost foarte deplasată. A decis, pe baza prestaţiei lui Miley, să aleagă o nouă direcţie pentru coperta acelui număr”. Cu alte cuvinte, afirmă jurnaliştii de la Le Figaro, Anna Wintour a decis să anuleze orice colaborare cu Miley Cyrus, considerată mult prea vulgară pentru a apărea pe coperta prestigioasei reviste Vogue.

Cu toate acestea, tânăra artistă, în vârstă de 20 de ani, consideră că nu merită „ploaia” de critici care s-a abătut asupra ei şi că reacţiile din presă sunt exagerate. „Ceea ce este impresionant e faptul că, deşi au trecut trei zile, oamenii continuă să vorbească. Se gândesc prea mult la asta. Vă gândiţi mai mult la asta decât m-am gândit eu. De fapt, nu m-am gândit prea mult, pentru că aşa sunt eu”, spune Miley Cyrus.

Această atitudine relativ provocatoare, pigmentată cu o doză de naivitate, a fost pe placul directorilor postului de televiziune NBC care au decis să îi ofere tinerei artiste americane o nouă şansă ca lumea să vorbească din nou despre ea: Miley Cyrus va prezenta emisiunea de comedie şi satiră „Saturday Night Live” de pe 5 octombrie.
Până atunci, Miley Cyrus a lansat luni videoclipul pentru cea mai recentă piesă a ei, „Wrecking Ball”, în care îşi prezintă noua coafură (artista este tunsă extrem de scurt) şi călăreşte o minge uriaşă, complet goală.

Miley Cyrus este o cântăreaţă şi actriţă americană în vârstă de 20 de ani, care a devenit cunoscută graţie serialului pentru adolescenţi „Hannah Montana”, în care a interpretat rolul principal.

Sursa: http://www.realitatea.net

Recomandările redacției