Voicu: „Am pus suflet la UTA, le doresc multă baftă colegilor”

0
421

voicuTitular obișnuit al postului de fundaș dreapta la UTA în Liga a III-a, Adrian Voicu și-a încheiat ieri aventura la Arad. Sosit vara trecută, fostul căpitan al lui FC Argeș plătește tribut ieșirii de sâmbătă. Înainte să părăsească Aradul, fotbalistul în vârstă de 30 de ani și-a cerut scuze.
„Îmi pare sincer său și îmi cer scuze tuturor suporterilor. Chiar am pus foarte mult suflet la UTA. Dacă nu îmi păsa, mă făceam că nu aud. Nu am venit să câștig bani, din ce câștig, de abia trăiesc de pe o zi pe alta și mi-am ajutat părinții acasă. Un suporter adevărat chiar are tot dreptul din lume să critice echipa, dar ca aici nu am întâlnit nicăieri – câștigăm, ajungem pe primul loc chiar dacă sunt restanțe, tot suntem criticați. Vreau să specific că nu eu am fost cel înjurat, ci toată echipa. Dar, oricum, nu am făcut bine ce am făcut”, a transmis Voicu.
Apărătorul a marcat cinci goluri pentru UTA în actuala stagiune. „Consider că mi-am făcut treaba cât de bine am putut, în condiți grele. Dacă eram un jucător slab, probabil nu eram fundașul cu cele mai multe goluri din serie. Doresc tot binele echipei în liga a doua, sper să ajungă cât mai repede mai sus. Vreau să mulțumesc conducerii și antrenorilor, în special lui Roland Nagy, care, pe lângă faptul că e un antrenor foarte bun, e un om extraordinar, cum nu am mai întâlnit. Le doresc multă baftă colegilor, îmi pare rău că nu pot sărbători promovarea, mi-a fost luată bucuria. Încă o dată le cer scuze suporterilor, doresc UTA-ei să ajungă unde își dorește, unde a fost cândva”, a încheiat Voicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.