Rând pe rând, componenții lotului sebișean au răspuns prezent, luni seara, chemării clubului pentru prima întâlnire a anului. Fiindcă unii dintre jucători sosesc de la sute de kilometri distanță, Călin Cojocaru a fost înțelegător și a programat prima ședință de pregătire de abia a doua zi dimineață, pe terenul „Crișana”.
Deocamdată, la capitolul seniori, singura noutate este Mădălin Pîslaru, un fundaș central de 26 de ani provenit de la Sporting Roșiori. În schimb, numărul juniorilor care bat la porțile divizionarei terțe arădene este mult mai mare. În primul rând, așa cum vă dezvăluiam deja, la Sebiș a ajuns constănțeanul Tudor Țăranu, un fundaș central /dreapta, însă tot din sudul țării, mai precis din Capitală, a mai ajuns un tânăr fotba­list. Este vorba despre Alper Rugină de la juniorii lui CS Voluntari, de acolo de unde provine și Poștoarcă. Rugină are 17 ani și e mijlocaș central, post pe care s-ar putea bate și Raul Poșta. Arădeanul i-a însoțit pe colegii de la Viitorul Arad, portarul Dagău și „aripa” Covaci la reunirea Sebișului, urmând ca toți să încerce să-i convingă pe Călin Cojocaru și Cosmin Merșca că merită o șansă în tricoul „alb-albastru”.
În schimb, piteșteanul Albert Voinescu a cerut rezilierea contractului cu Naționalul. Mijlocașul ofensiv care a început campionatul cu „hattrickul” de la Deva a invocat probleme de ordin personal și, probabil, sebișenii îi vor înțelege situația.
„În rest, toată lumea rămâne pe loc și mai căutăm doi fotbaliști cu experiență de profil ofensiv. Obiectivul ră­mâne câștigarea fiecărui meci și, în funcție, de verdictul final al contestațiilor împotriva celor de la Șirineasa, vom vedea…”, a menționat mana­gerul Cojocaru.
Clasați pe locul 5 la finalul turului seriei a IV-a a Ligii a III-a, la 10 puncte în spatele liderului și numai 3 față de vicecampioana de toamnă, CSU Craiova II, „alb-albaștrii” nu au abandonat lupta la vârf. Ei se vor pregăti doar pe plan local toată iarna, efectuând inclusiv un semi-cantonament ce va demara la finalul acestei luni.

Recomandările redacției