Volkswagen Golf căutat de autorităţile din Germania, descoperit de poliţiştii de frontieră de la Nădlac II

0
177

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit un autoturism marca Volkswagen Golf,  în valoare de 5.100 de euro, căutat de autorităţile din Germania.

 În data de 31.03.2021, în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român, în vârstă de 31 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Golf.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania, la data de 08.01.2021.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a achiziționat autoturismul în sistem leasing, iar în ultimele 6 luni nu a putut achita rata pentru autoturism.

Maşina, în valoare de 5100 de euro, a fost indisponibilizată la sediul instituţiei, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.