actiuneO activitate organizată de voluntari arădeni a adus bucurie copiilor și tine­rilor de la Asociația Persoanelor cu Di­zabilități Mentale Integra.
De curând, voluntarii de la Centrul Județean de Voluntariat Arad au făcut curățenie de primăvară în curtea Asociației Integra, unde îşi petrec timpul copii cu autism și Sindromul Down.
Voluntarii au dat dovadă, ca și cu alte ocazii, de multă determinare. Aceștia s-au arătat legați afectiv de cei de la Integra, astfel că s-au implicat cu mare plăcere în acțiune. Activitatea s-a desfășurat pe parcursul mai multor zile și a angrenat voluntari de toate vârstele, de la elevi de ciclul primar, până la adulți cu experiență serioasă în câmpul muncii.
,,Ceea ce contează la final, după orice acțiune de voluntariat, este faptul că, dincolo de utilitatea muncii prestate, cineva se va bucura cu adevărat de rezultatul obținut, iar, în cazul de față, primii beneficiari sunt copiii: Vlăduț, Mara, Dalia, Andrei, Marc, Dariana, Paul, Diana şi alte «steluțe» luminoase de pe cerul universului Integra. Orice dar făcut copiilor de pretutindeni este binevenit, atâta timp cât este unul de suflet”, a spus Laura Lia Balaj, reprezentantă a Centrului Județean de Voluntariat Arad.

Recomandările redacției