Echipa fanion a Aradului schimbă din nou liniile la nivelul lotului de jucători, unele mutări fiind generate inclusiv de noua regulă privind juniorii. Din ediția de campionat 2019-2020, divizionarele secunde sunt obligate să alinieze cel puțin doi fotbaliști născuți în anul 2000 sau mai mici, Laszlo Balint mutând și el în acest sens. Dintre fotbaliștii peste 20 de ani, se pare că doar Albert Stahl ar mai putea primi o șansă și în stagiunea următoare, restul urmând să fie cedați sau împrumutați la alte formații.
Ajutat de impresarul Cătălin Sărmășan, unul dintre utiști face, la prima vedere, un pas în față. Cristian Costin a ajuns în curtea prim divizionarei, FC Voluntari, unde mai are statut de junior. Dacă tânărul fotbalist de bandă dreaptă confirmă așteptările, formația antrenată de Cristiano Bergodi îi achită 25 de mii de euro „Bătrâna Doamne” în iarnă și tot atâta în vara lui 2020.
Cristi Costin va împlini pe 17 iunie 21 de ani și a fost transferat de UTA de la Salonta la vârsta de 16 ani.
Este în circuitul primei echipe a UTA-ei din sezonul 2015-2016, bifând 52 de prezențe, doar în campionatul 2017-2018 evoluând sub formă de împrumut în Liga
a III-a, la Școlar Reșița.

Recomandările redacției