Vot pentru investiții la Spitalul de Psihiatrie Mocrea

0
267

spitalAproape 10 milioane de lei au fost investite în Spitalul de Psihiatrie Mocrea,  în anii trecuți. La vremea aceea, Ministerul Sănătății aloca fonduri pentru aceste lucrări, chiar dacă parte din investiții au fost susținute și din banii Consiliul Județean.
Săptămâna aceasta, aleșii jude­țului urmează să supună la vot un proiect ce se referă la modificarea valorilor de inventar la unele bunuri din patrimoniul județului, în urma investițiilor realizate de-a lungul anilor.
Lucrările de reabilitare și moder­nizare a Spitalului de Psihiatrie, începute acum mai bine de patru ani au fost finalizate. Drept urmare, mai marii județului au o situație exactă a acestora, precum și a costurilor finale de finanțare. În total, în acest spital s-au investit peste 9,78 de milioane de lei. Din acești bani, cei mai mulți au fost cheltuiți pe moder­nizarea pavilionului II al spitalului, și anume 9,2 milioane de lei. Peste 400.000 de lei au mai fost alocați pentru stația de epurare a unității medicale, sume mai mici revenind și pentru alte lucrări.
Anul acesta, CJA a mai alocat din bugetul propriu aproape jumătate de milion de lei pentru racordarea la gaz a spitalului. Investiția ar urma să fie gata peste aproximativ două luni.
De menționat că, luna trecută, administrația județeană a cumpărat imobilul și terenul Spitalului de Psihiatrie din municipiu. Reabilitarea acestuia se va face pe termen lung, investițiile urmând să fie capitale și desigur, costisitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.