vot[1]

Pe final de an, o instituție din subordinea Consiliului Județean are o parte de o majorare de aproape jumătate de million de lei, la nivelul cheltuielilor de personal. Nu este vorba de creșteri salariale, ci de restituirea unor drepturi câștigate în instanță.

Majorarea cheltuielilor de personal se face la Camera Agricolă, cea din subordinea administrației județene. Majorarea este cuprinsă în ultima rectificare de buget din acest an a Consiliului Județean Arad. Cu cei 481.000 de lei se vor plăti funcționarilor drepturi în urma unor sentințe judecătorești.

„Capitolul «Agricultură, silvicultură, piscicultură şi vânătoare»-Camera Agricolă a Judeţului Arad -se va majora cu suma de 481.000 lei la titlul  «Transferuri între unităţi ale administraţiei publice»- la secțiunea de functionare pentru plata sentintelor judecatoresti ,aferente trimestrului IV al anului 2014 si anului 2015. Se majoreaza nivelul maxim al cheltuielilor de personal cu suma de 481.000 lei“, se arată în referatul proiectului de hotărâre ce va fi suspuse votului. Banii provin de la bugetul de stat. Proiectul intră la vot în ședința de săptămâna aceasta, ultima din acest an.

Recomandările redacției