votO nouă rectificare la ca­pitolul sume alocate din co­tele din TVA şi impozit pe venit, pentru echilibrarea bugetelor locale, va fi supusă votului în şedinţa Consiliului Judeţean de la finele acestei luni.
De această dată însă nu este vorba de alocări suplimentare, ca şi în cazul proiectelor supuse votului în şedinţe precedente, ci de redistribuirea unor sume, de la unele proiecte, la altele, la solicitarea unor primării.
Primăria Secusigiu a ce­rut redistribuirea sumei de 65.000 de lei de la proiectul „Lucrări de întreţinere străzi interioare existente, în comuna Secusigiu” pentru pro­iectul de amenajare trotuare în cele patru localităţi. Primăria Seleuş a cerut ca cei 10.000 de lei, alocaţi iniţial pentru reparaţii la sediu administrativ să fie redistribu­iţi pentru reparaţii şi amena­jări la curtea interioară a primăriei.
De o sumă mai mare – 75.000 de lei este vorba în cazul Primăriei Comunei Zăbrani, care vrea să folo­seas­că banii proiectul „Reabi­- litare clădire Muzeul satului”, în locul lucrărilor la canalizare, cum prevăzuse ini­- ţial.

Recomandările redacției