VREI SĂ FII POLIȚIST? ȘCOLILE DE AGENȚI ORGANIZEAZĂ CONCURS DE ADMITERE, ÎN LUNA IANUARIE 2018

0
231

Vrei o carieră de polițist? Acum ai șansa să-ți urmezi visul!

Tot ce trebuie să faci e să te înscrii până pe 5 decembrie a.c. pe unul dintre cele 1.600 de locuri alocate de cele două școli de  agenți de poliție: ”Vasile Lascăr” Câmpina sau „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

În perioada 15 – 20 ianuarie 2018, cele două școli de agenți de poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de viitori polițiști.

Durata studiilor este de 1 an.

Locurile scoase la concurs sunt comune pentru femei și bărbați și sunt repartizate astfel: 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri pentru rromi,10 pentru minorități) la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina și 300 de locuri (dintre care 6 pentru rromi și 3 pentru minorități) la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Toți cei interesați își pot depune dosarul de recrutare la Serviciul Resurse Umane din cadrul I.P.J.Arad, de luni până vineri, în intervalul orar 10.30- 14.00. Pentru informații suplimentare aveți la dispoziție nr. de telefon 0257/207.100, interior 20114.

Înscrierea candidaților se face personal, pe baza cărții de identitate.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească candidații și actele care le sunt necesare pentru înscriere, pot fi consultate și pe www.ar.polițiaromana.ro.

MULT SUCCES!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.