petcutAzi după-amiază, de la ora 17,30, Național Sebiș trăiește prima expe-riență oficială din 2013-2014. Singura echipă arădeană angrenată în primul tur al Cupei României va fi în județul Bihor, față în față cu FC Hidișelu de Sus, grupare pregătită de fostul fundaș al echipelor ACU Arad și Frontiera Curtici – Adrian Iova.
„Avem un meci foarte greu, dar obiectivul nostru este să ne calificăm mai departe. Mă bazez pe ambiţia jucătorilor şi pe avantajul terenului propriu, unde am pierdut un singur meci oficial în ultimii trei ani”, a afirmat Spiridon Baltsavias, finanţatorul echipei din Hidişelu de Sus.
Antrenorul Adrian Iova se poate baza pe tot lotul din sezonul trecut, plus fundaşul central Codruţ Bulz (ex- FCM Zalău) care a fost legitimat şi poate evolua contra arădenilor. Dumiter, Agiurgioaiei, Fărcuţa, Giura sau Pocian (ex-ACU) sunt numele mai cunoscute din trupa bihoreană, aproape toți fiind adversari ai echipelor arădene prin duelurile din Liga a III-a.
„Din datele pe care le avem și noi, vom întâlni o echipă bună, mult timp au fost pe primul loc în Liga a IV-a Bihor. Au destui jucători cu experiență în lot. Noi avem o problemă cu lipsa de omogenitate, au venit mulți jucători noi și avem doar trei antrenamente și un singur joc amical la activ. Iar diferența dintre Liga a III-a și Liga a IV-a o face, în general, pregătirea. Dar sper ca până la ora jocului să putem conta pe o parte dintre cei noi, vrem să ne respectăm blazonul și să câștigăm jocul. Dorința noastră, a tuturor, e să mergem mai departe în Cupă”, a transmis antrenorul Națio­nalului, Mihai Petcuț.
Șoltesz – Cl. Feieș, Hecico, Buta, Mînecan – Bozian, Ban, Avădanei, Coțan – Higyed, Cr. Feieș ar putea fi formația de start a Naționalului.

Recomandările redacției