rugbyCSU Arad nu a mai repetat evoluţia bună din prima etapă de play-out, fiind învinsă la scor în meciul de sâmbătă, de la Suceava. Bucovina s-a impus cu 36-0 la capătul unui meci în care echipa din Moldova a reuşit cinci eseuri, patru dintre ele transformate, şi o lovitură de pedeapsă.
Nimic în dreptul trupei studenţeşti, care îşi complică viaţa şi în grupa valorică 5-8 a Diviziei Naţionale, iar lupta pentru evitarea retrogradării este tot mai încinsă.
Cu victoria cu bonus ofensiv, gazdele adună şase puncte în clasament, după ce în prima rundă au obţinut doar unul, în timp ce Năvoda­riul şi Aradul (esaveraj inferior), au cinci puncte.
Luptă încinsă pentru evitarea retrogradării
Din spate vine şi RCM Galaţi, patru puncte, care s-a impus surprinzător, scor 29-26, pe terenul celor de la Năvodari. În etapa a treia din play-out, CSU Arad primeşte pe 14 septembrie vizita formaţiei din Năvodari, iar Galaţiul joacă acasă, o zi mai târziu, cu Suceava.
În play-off, Stejarul Buzău a făcut un pas mare spre promovarea în Superligă, după 36-20 în derby-ul cu Poli Iaşi, în timp ce Ştiinţa Petroşani a dispus pe teren propriu cu 29-7 de RC Bârlad. În clasament conduce Buzăul, 10 puncte, urmată de Iaşi şi Petroşani, ambele cu 5 şi Bârlad, rămasă la cota zero.

Recomandările redacției