Vulturar are treabă cu „tricolorii” U16 în Cipru și ratează cantonamentul UTA-ei din Turcia

0
328

Stafful tehnic al „Bătrânei Doamne” intră din ce în ce mai tare în jucătorii reveniți din vacanța de iarnă în urmă cu 8 zile. La reunirea de pe 14 ianuarie au luat parte 24 de fotba­liști, iar astăzi transpiră sub comanda lui Laszlo Balint, Cezar Zanfir, Gabi Vasiliu și Alexandru Radu, 25.
Față de primul antrenament, pe margine a ajuns Bogdan Stancu, care se confruntă cu o nouă problemă musculară ce-l va ține departe de gazon cel puțin două-trei săptămâni. De altfel, utiștii s-au orientat rapid spre un nou fundaș stânga și la Arad a ajuns, de trei zile, greco-albanezul Simo Roumpoulakou. Tot un apărător, Radu Crișan, este cealaltă noutate a „roș-albilor” de la reunire încoace.
Cu Soufiane Jebari, numărul achiziților liderului Ligii a II-a a ajuns la trei, iar lotul pare complet în momentul de față. De la începutul săptămânii viitoare, ar trebui să intre în program și căpitanul Cipri Rus, care își petrece ultimele zile în carantină după ce s-a îmbolnăvit de varicelă.
Așadar, sunt 26 de fotbaliști mari și lați pe care Gyuszi Balint intenționa să-i ducă în cantonamentul din Turcia, doar că o convocare la lotul național a mezinului lotului, Cătălin Vulturar, i-a redus rândurile. „Chiar dacă un stagiu de pregătire alături de colegii săi seniori, de la club, i-ar fi prins poate mai bine în procesul său de dezvoltare individuală, nu se pune problema să nu-l lăsăm la echipa repre­- zentativă. E și căpitan la Under 16, deci va merge fără doar și poate în Cipru alături de ceilalți juniori selecționați”, a precizat antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.
Așadar, Clubul UTA a răspuns pozitiv
e-mailului de convocare a mijlocașului central de 15 ani la lot. Vulturar va pleca în stagiul de pregătire din Cipru cu naționala pregătită de Daniel Mgoșanu între 1 și 13 februarie. Un alt utist obișnuit cu convocări la lot, portarul Raul Opric, de această dată nu apare printre jucătorii chemați la naționala U18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.