Vulturar – convocat pentru meciul cu Farul la numai 14 ani, Creța va fi rezerva lui Orlic pe Litoral

0
401

La 16 ani și o lună, Amir Jorza a fost cel mai tânăr fotbalist care a debutat la UTA la nivelul primelor două eșaloane. Acum mijlocașul a ajuns la Rapid, campioana de toamnă din seria a II-a a Ligii a III-a, care i-a și contactat pe arădeni pentru transferul definitiv al tânărului fotbalist. „Sunt ceva discuții, dar nimic concret”, a confirmat Codru Grădinariu în legătură cu fotbalistul aflat în coproprietate UTA – Atletico.
Revenind la recordul celui mai tânăr debutant în tricoul „alb-roșu”, aceasta ar putea fi bătut chiar sâmbătă. „Manea a suferit o accidentare gravă și nu mai poate fi folosit întreg campionatul, Bodea nu va face deplasarea, are probleme cu genunchiul, a început să facă tratamentul și îi trebuie cel puțin cinci săptămâni să fie din nou apt de fotbal. În fine, avem probleme cu Stahl, nu cred că va face față jocului și-l mai avem și pe Rus cu dureri la genunchi. În această situație, vor apărea jucători noi, tineri, am introdus și unul foarte tânăr. Mai exact are doar 14 ani și mă refer Cătălin Vulturar. L-am mai fi deplasat și pe Zamfir, de 17 ani, dar are și el ceva probleme și vom apela la Creța”, susține Ionuț Popa, antrenorul „Bătrânei Doamne”.
Cătălin Vulturar e un produs al grupei 2004 a lui Dinu Donca. Mijlocaș central de meserie, Vulturar a avut o ofertă de la FCSB, dar a refuzat-o deocamdată. Talentatul utist a fost unul dintre românii selecționați Federația Română de Fotbal și Gillette, în cadrul proiectului „Performanța are viitor”, care au susținut o sesiune de antrenament și evaluare la baza Ciudad Deportiva Joan Gamper a Barcelonei și au fost martori la ultimul meci al lui Iniesta în tricoul „blaugrana”.
Delegația „roș-albă” zboară joi seara spre București, va înopta la Hotel Mirage, iar vineri, înainte de a pleca spre Litoral se va antrena la baza sportivă Buftea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.