Vulturar, după experiența la Liverpool: „E o altă lume, oricine și-ar dori să facă pasul la un astfel de club”

0
356

Șase zile a durat experiența lui Cătălin Vulturar la FC Liverpool, deținătoarea UEFA Champions League. Însoțit de impresarul Cătălin Sărmășan și Patrick Gânțe, atacantul lui CAO Oradea, mijlocașul de 15 ani al „Bătrânei Doamne” a rămas impresionat de ceea ce a întâlnit în Anglia, unde, bineînțeles, ar dori să joace într-o zi. „Academia celor de la Liverpool te lasă pur și simplu cu gura căscată. E imensă și modernă. Am numărat 9 terenuri de iarbă «biliard» și unul sintetic, acoperit de un balon, ca să nu mai vorbesc despre vestiare și celalalte încăperi dotate cu tot ceea ce au nevoie antrenorii, fotbaliștii și ceilalți membri ai staffului. E o altă lume, oricine și-ar dori să facă pasul la un astfel de club”, a spus tânărul fotbalist al UTA-ei. Alături de Gânțe, Vulturar a efectuat două antrenamente cu echipa Under 16 a „cormoranilor” și a evoluat în „triunghiularul” de sâmbătă. „Am jucat câte o repriză atât cu cei de la Crew Alexandra, cât și cu Blackburn. În primul meci am câștigat cu 2-1, în cel de-al doilea am făcut 0-0. Ca și mijlocaș central eu zic că mi-am făcut treaba, deși mereu se poate și mai bine. Cei de la Liverpool
i-au spus impresarului meu, Cătălin Sărmășan, căruia chiar vreau să-i mulțumesc pentru această oportunitate, că în această săptămână sau următoarea vor veni cu o ofertă concretă dacă e cazul. Oricine și-ar dori să facă pasul la un astfel de club, dar, indiferent de răspunsul celor de la Liverpool, eu știu că mai am de muncit mult. Indiferent că rămân la UTA, unde mă simt foarte bine sau că plec deja în Anglia”, ne-a mai mărturisit fotbalistul crescut de Dinu Donca la CSȘ Gloria, actualmente căpitan al naționalei Under 16.
În zilele petrecute la Liverpool, Vulturar a vizitat și „templul” cormoranilor, Anfield Road, dar nu a avut șansa să se intersecteze cu starurile lui Klopp, van Dijk, Mane sau Salah.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.