Week-end de succes pentru pompieri: 55 de misiuni reușite

0
410

În timp ce weekendul este o perioadă de relaxare pentru majoritatea oamenilor, echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Vasile Goldiș” sunt mereu ”gata de acțiune„, gata să sară în ajutorul semenilor lor.

În weekendul trecut subunitățile Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Vasile Goldiș” al județului Arad au desfășurat 55 misiuni de intervenție.

Detașamentul de Pompieri Arad și Ineu au intervenit, fiecare, pentru stingerea a câte unui incendiu de vegetație uscată, respectiv baloți de paie. Incendiile au fost stinse într-un timp foarte scurt, înainte ca acestea să fi avut ocazia să se răspândească.

Sâmbătă dimineață, Detașamentul Sebiș a intervenit cu un ofițer, cinci subofițeri și o autospecială de descarcerare în localitatea Voivodeni, pentru extragerea unei victime, un bărbat care s-a răsturnat cu tractorul în pădure. Din păcate în momentul sosirii echipajului de intervenție, bărbatul era decedat fiind prins sub tractor.

Echipajele desemnate pentru transportul persoanelor confirmate cu noul coronavirus COVID 19, au efectuat șase misiuni de transport către două spitale, Secția TBC Grădiște, respectiv spitalul suport Ineu.

La cele două puncte de decontaminare, Arad și Ineu au fost decontaminate cinci autospeciale, 10 paramedici, doi asistenți și doi medici. Decontaminarea se face după fiecare transport/intervenție de pacient confirmat.

Cele nouă echipaje SMURD, au acordat asistență medicală de urgență în 39 de cazuri pentru 36 adulți și opt copii.

Detașamentul de Pompieri Arad a executat o misiune de asistență persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.