Weekend cu iz de alcool

0
829

În acest weekend, alcoolul a părut să fie în aerul județului, mai mulți conducători auto fiind depistați de către polițiști aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

„Sâmbătă, 9 martie 2019, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un ism pe DN76, pe raza localității Hălmagiu și care, în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat că avea o alcoolemie de 0,57 mg/L alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii Orașului Pecica au depistat, în localitate, tot sâmbătă, un bărbat de 50 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,50 mg./L alcool pur în aerul expirat”, a declarat inspector de poliție Aconstantinesei Adina.

Duminică, 10 martie , s-a atins recordul weekendului, polițiștii au sesizat în trafic, un bărbat de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Beliu care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat valoarea de 1,22 mg/L alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în noaptea de 10/11 martie 2019, polițiștii au depistat, pe raza localității Bocsig, un bărbat de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,92 mg./L alcool pur în aerul expirat.

În toate aceste situații, conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Conducătorilor auto le-au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.