Weekend încărcat pentru pompieri: 62 de misiuni printre care și două autoturisme făcute scrum

0
208

Pentru pompieri, cele două zile de weekend care pentru mulți sunt momentul de relaxare din săptămână, au fost încărcate cu multe incendii. Mai exact, conform informațiilor primite de la pompieri, în acest sfârșit de săptămână, cele șapte subunități de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Vasile Goldiș” al județului Arad au executat 62 misiuni de intervenție.

Mai exact, s-a intervenit pentru stingerea unui număr de nouă incendii. Dintre acestea, șase au fost cele de vegetație uscată, litieră sau pășune, unul la anexă unei case de locuit și două intervenții în urma unor incendii care au izbucnit la autoturisme.
De asemenea, s-a acționat pentru descarcerarea unei persoane, a mai avut loc o asanare de muniție și alte șase misiuni de asistență a persoanelor. Cele nouă echipaje SMURD au mai acordat și asistență medicală în nu mai puțin de 35 de cazuri.

Desigur, aceștia au intervenit și pentru gestionarea situației de urgență generate de pandemia produsă de noul COVID 19, în această perioadă au executat misiuni de monitorizare, coordonare, transport și asigurare logistică, 6 ofițeri și 45 de subofițeri 24/24.

sursă foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.