Weekend plin de abateri rutiere: amenzi în valoare de 160.000 de lei

1
263

Polițiștii Serviciului Rutier, împreună cu cei ai orașelor și posturilor de poliție, au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, o acțiune de amploare, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române pentru combaterea nefolosirii centurii de siguranță și nerespectării regimului legal de viteză.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 463 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 157.610 lei, dintre care 180 pentru

depășirea regimului legal de viteză și 114 pentru neutilizarea centurii de siguranță. Au fost reținute 13 permise de conducere, dintre care 5 pentru depășirea cu peste 50 km./h. a vitezei legale și retrase 15 certificate de înmatriculare.

Aceste acțiuni se vor desfășura și în peioada următoare, pentru reducerear iscului rutier și a accidentelor rutitere cauzate de nerespectarea legislației înv igoare.

1 COMENTARIU

  1. Practic, Politia Romana din Arad is The best! Au dat amenzi in doua zile cat tot bugetul Aradului! Corectati-va naibii titlul sau mergeti la scoala pentru inca niste ore suplimentare de matematică!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.