După ce a consumat alcool peste măsură, un bărbat de 45 de ani din Arad s-a urcat la volanul autoturismului și a plecat la drum. Nu a ajuns prea departe când, pe strada Cuza Vodă, din cauza alcoolului nu a mai avut reflexele necesare evitării unui impact cu o altă mașină și astfel a ajuns să intre în coliziune cu un autoturism parcat. Din fericire, singurele pagube au fost cele materiale și nimeni nu a fost rănit din cauza cetățeanului urcat băut la volan. Odată ajunși la fața locului, polițiștii au încercat să îl testeze pe bărbat cu aparatul alcool test, acesta refuzând, ca mai apoi să se opună și recoltării de probe bilogice.

După primul incident în care a fost implicat bărbatul de 45 de ani, ziua de duminică a continuat cu un tânăr de 23 de ani, din județul Vaslui care a condus un autoturism pe strada Poetului. Ajungând la intersecția cu strada Ciprian Porumbescu, acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Rezultatul neatenției tânărului a fost intrarea în coliziune cu un stâlp. Din cele constatate de autorități, se pare că tânărul nu a fost rănit, dar nici nu deținea permis de conducere, acesta alegându-se cu un dosar penal pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.

Moda condusului fără permis nu s-a oprit aici. Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Pâncota a urcat la volanul unui autoturism și l-a condus pe raza aceleiași localități. În momentul în care încerca să parcheze mașina, acesta nu a mai asigurat corespunzător autoturismul și s-a deplasat în spate avariind o autoutilitară. Nici acesta nu a scăpat fără dosar penal după cele întâmplate și urmează ca toți trei să fie cercetați pentru ceea ce au făcut.

Recomandările redacției