corabiaAradul fotbalistic a trăit două zile superbe. Graţie celor de la Atletico, trium­fători anul trecut în finala Cupei Hagi, arena Francisc Neuman a devenit gazdă pentru turneul final din 2013 a competiţiei pe care o patronează Gheorghe Hagi.
„Să vină cupa la olteni!” şi „Wembley, venim!”, au scandat, plini de o bucurie unică, puştii de la CSS Corabia, învingători în marea finală în faţa celor de la Sporting Junior Vaslui.
Sosirea lui Hagi a Arad a transformat totul în sărbătoare. Înainte ca Mircea Ardelean şi Laurenţiu Fodoruţ să fluiere începutul, finaliştii le-au oferit plachete utiştilor Flavius Domide, Gabor Biro, Viorel Sima, Mihai Jivan şi Gheorghe Vaczi, care, împreună cu Hagi, Dorel Cura şi vechiul amic cons­tănţean al „Regelui”, tehnicul de odinioară Ştefan Petcu, le-au „întors” premiile pe podium.
Atletico s-a oprit în faza grupelor. Băieţii lui Marcel Cîmpian şi Florin Rusu au început cu un electrizant 3-3 în compania Petrolului Ploieşti, apoi s-au înclinat în faţa celor de la Inter Star Sibiu şi Electrica Timişoara la scor identic, 1-3. Atacul trupei de pe Bega era animat de David Miculescu, fiul unuia din golgeterii din trecut ai UTA-ei. Gîdoiu (2), Toth, Pop şi Batki au înscris golurile arădenilor.

Recomandările redacției