What really matters – un proiect în care Universitatea Aurel Vlaicu investeşte şi minţi, şi suflete

1
302

uavProiectul What really matters desfăşurat de Universitatea Aurel Vlaicu şi finanţat din fonduri europene prin programul Erasmus+ K2 se apro­pie cu paşi repezi de jumăta­- tea drumului.
Obiectivele declarate ale programului sunt dezvoltarea de abordări noi şi inovatoare pebntru creşterea calităţii şi a relevanţei ofertelor educaţionale, sprijin personalizat pentru studenţi şi învăţare colaborativă, abordarea de metode mo­derne, inovatoare, în orientarea profesională, stimularea culturii antrepre­noriale, inclusiv a celui social, creşterea capa­ciţăţii de inserţie profesională şi promo­varea unei adevărate culturi a colaborării între instituţii locale, naţionale şi internaţio­nale.
Proiectul are o durată de desfăşurare de trei ani, se va încheia în august 2016 şi alătură ca parteneri filiala Arad a Fundaţiei Dezvoltarea Popoa­relor (partener principal), două societăţi comerciale din Ro­mânia, instituţii de învăţă­mânt superior din România (UAV), Cipru, Ungaria şi Turcia. „Este îmbucurător şi lăuda­bil că se realizează astfel de «alianţe» între fundaţii ca elemente active ale societăţii, instituţii de învăţă­mânt superior ca factor de cercetare şi societăţi co­merciale ca factori intreresaţi şi beneficiari virtuali ai rezultatelor acestor pro­iecte. De fapt, aceasta este adevărata cale spre viitor: colaborarea fără rezerve a tuturor factorilor interesaţi în dezvoltarea societăţii  în ansamblu şi a fiecărui membru al socie­tăţii în parte. Acest proiect este încă o dovadă că UAV, ca instituţie de învăţământ superior şi de cercetare ştiinţifică, merge în acelaşi ritm cu societatea contemporană, dar are privi­- rile aţintite spre viitor”, a spus prof. univ. dr. Lizica Mihuţ, directoarea şcolilor doctorale ale UAV.
Proiectul prevede că par­tenerii vor comunica între ei prin varii mijloace, reuniunile directe şi indirecte fiind parte din aceste posibilităţi de comunicare. În acest context, o delegaţie a UAV pleacă astăzi în Cipru, la Nicosia, pentru a participa la o astfel de reuniune. Delegaţia UAV este formată din prof. univ. dr. Lizica Mihuţ şi prof. univ. dr. Gabriela Kelemen de la Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, Psihologie şi Asistenţă Socială a universităţii. „Acest proiect este o realizare remarcabilă  năs­- cută din colaborarea Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei, Psihologie şi Asis­- tenţă Socială a universităţii noastre cu filiala arădeană a Fundaţiei Dezvoltarea Popoarelor şi trebuie apreciată ca atare. Felicitări tuturor celor implicaţi în «de­- senarea» proiectului şi în punerea lui în practică. Voi sprijini din toate puterile asemenea proiecte şi în viitor, cu credinţa şi cu speranţa că eforturile noastre sunt o contribuţie necesară la dezvoltarea generală a societăţii româneşti şi nu numai”, a spus prof. univ. dr. Ramona Lile, rector al UAV.

1 COMENTARIU

 1. Cea mai
  apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi
  mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de
  experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam
  urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata
  castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza
  part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima
  si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.oferim scrisoare de
  recomandare pentru cei cu rezultate. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti
  textul ”Info” la adresa de email:mariana.mitru@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.