wizzCompania Wizz Air își mută temporar operaţiunile de pe Aeroportul Timi­şoara pe cel din Arad, din cauza lucră­rilor de mentenanţă efectuate la baza aeriană din Timișoara.
Reprezentanții companiei au anun­țat că perioada în care relochează ope­rațiunile de la Aeroportul din Timișoara la cel din Arad este cuprinsă între 24 august, ora 8.00 și 1 septembrie, ora 17.00.
În această perioadă toate zborurile vor fi operate de pe Aeroportul din Arad. Wizz Air sfătuieşte pasagerii să-şi verifice detaliile zborurilor pe wizzair.com şi să sosească la Aeroportul din Arad cu două ore înainte de ora programată de zbor, pentru a finaliza toate formalităţile în timp util. Toţi pasagerii au fost contactaţi referitor la această relocare, au informat cei de la Wizz Air.
„Wizz Air îşi cere scuze pasage­rilor pentru inconvenientele create de această relocare inevitabilă, aflată în afara controlului compa­niei, cauzată de lucrările de  mentenanţă efectuate la Aeroportul din Timişoara“, se menționează într-o informare a companiei.
(Ş.M.)

Recomandările redacției