woparChiar dacă pentru ei s-a încheiat sezonul, baschetbaliştii de la West Olympia Phoenix Arad -continuă să se antreneze pe plan local. Sub comanda lui Gheorghe Mandache şi Alexandru Pteancu, se pregătesc la sala Decebal aceiaşi jucători care au încheiat campionatul.
Săptămâna viitoare este posibil un amical cu BC Timişoara II, pentru ca în luna aprilie să se desfăşoare tot la Arad Cupa Prietenia, un turneu internaţional cu participarea a patru echipe. „Alături de noi, vor mai fi o echipă din Nurnberg, una din Bekes, plus o echipă din Timişoara sau Sibiu. Vrem ca turneul să devină o tradiţie, urmând să aibă loc în fiecare an în altă ţară. Vedem cine ni se mai alătură, noi îi mai aşteptăm şi pe vecinii din Serbia, Croaţia, pentru că e un turneu al prieteniei”, spune secundul Alexandru Pteancu.
După ce a ratat calificarea la turneul semifinal al Ligii I, echipa arădeană a refuzat să participe în grupa valorică B, pe motiv că această idee a federaţiei presupunea cheltuieli mari şi inutile, în condiţiile lipsei de miză. WOPAR aşteaptă în continuare sprijin financiar de pe plan local, pentru a încerca sezonul viitor atacarea promovării.

Recomandările redacției