woparPentru al doilea an consecutiv, West Olympia Phoenix, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Județean, Direcția Județeană de Sport și Tineret şi Primăria Arad, organizează „Wopar – Street-Ball Contest”, o întrecere ce va avea loc pe terenurile de baschet de lângă Colegiul Naţional „Moise Nicoară”, în perioada 30 august – 1 septembrie.
„Este o întrecere deschisă oricărui doritor, cu vârsta de peste 18 ani, dar, dacă vor fi solicitări, vom face turneu şi pentru cei sub 18 ani. Este important de spus că pot participa persoane din orice oraş al ţării, şi orice ţară. În acest sens aşteptăm şi echipe din Ungaria”, a spus Alexandru Pteancu, preşedinte Wopar.
Înscrierile se fac la numărul de telefon: 0747907242 (Alexandru Pteancu), şi adresa de e-mail a Wopar: westolympiaphoenix@yahoo.com. Data limită de înscriere la Wopar – Street-Ball Contest este 25 august.
În altă ordine de idei, a fost stabilită şi data de reunire a echipei de seniori care va participa în campionatul Diviziei A de baschet masculin. Astfel, antrenorii George Mandache şi Alexandru Pteancu îşi aşteaptă elevii pe parchet la sfârşitul lunii august.
Oficialii grupării sunt dispuşi să folosească în viitorul sezon şi o serie de tineri talentaţi, patru dintre aceştia având vârste între 14 şi 18 ani.
„Sunt câţiva tineri talentaţi, care merită să ajungă să joace la echipa de seniori. Până la urmă, acesta trebuie să fie obiectivul nostru, de a forma un viitor frumos pentru baschetul masculin arădean”, a mai spus Alexandru Pteancu.

Recomandările redacției