Cristina Obîrșan, make-up artist, ne-a povestit despre experiența ei în domeniul machiajului și a tot ceea ce ține de înfrumusețare și oferă tuturor celor ce vor să își urmeze visele sfaturi despre cum e să îți trăiești visul. Ea a reușit să lucreze într-un ambient plăcut și elegant la salonul XCLUSIVE TO YOU, care oferă servicii de înfrumusețare facială și corporală cu metode non-invazive și produse cosmetice de lux. Serviciile oferite sunt: Tratamente faciale și corporale SPA (cu brandurile Pevonia Botanica, Bruno Vassari, Babor), make-up, laminare gene și sprâncene, coafuri de ocazie, epilat, stilizare sprâncene, nail-design.
„Mergeam în Arad, la coafura Venus. Îmi plăcea enorm! Stând și așteptând să-mi vină rândul, mă uităm la tot personalul cum lucrează. Mă interesa tot: tuns, vopsit, ondulat, pieptănat, tratamente cosmetice, etc. Aș fi putut stă acolo zile întregi, nu mă plictiseam deloc, parcă eram într-un vis frumos. Era superb. Vreau să vă spun că aș fi dorit să mă îndrept către acest domeniu când am absolvit gimnaziul, dar nu era de acord familia mea. M-am îndreptat către domeniul economic. Nu mi-a displăcut, dar nici pasiune nu era. Mă înfrumu­sețăm pe mine ori de câte ori aveam ocazia. Citeam tot ce găseam despre îngrijirea părului, a feței, a corpului. Pe la vârstă de 24 de ani, fiind la țară, la bunici, m-a rugat o vecină să o aranjez la păr pentru că mergea la nuntă. Am coafat-o și arăta super. La nuntă, ea a povestit unde s-a coafat, cunoștințelor. Așa a început era coafurii, la mine. Clientela curgea! Vopsit, permanent, tuns, freze de ocazie. Totul mergea strună, îmi ieșea totul minunat. Simțeam că mă întreceam pe mine, iar ele erau super-mulțumite! Lucram doar în weekend. La momentul respectiv eu eram angajată la Banca Națională. A durat totul ani buni, până când mi-am schimbat jobul și nu mai puteam să fac și coafură. Au urmat alte evenimente și priorități în viață mea. Pasiunea mea a rămas vie în tot acest timp. Mi-am dat seama că asta trebuie eu să fac: să înfrumusețez oamenii, să-i fac să se simtă bine în pielea lor, să le pun în evidență calitățile, să le estompez defectele, să-i fac fericiți. Am început cursurile de calificare, de perfecționare, de specializare. Așa am început să lucrez în domeniul pe care îl iubesc cel mai mult. Mi-am făcut propriul salon, la care merg cu inima deschisă, cu bucuria unui copil, care merge la jucăriile lui. În tot ceea ce am realizat, soțul meu m-a susținut enorm. Sunt cea mai fericită! E o mare bucurie să faci muncă pe care o iubești! E o mare onoare pentru mine să am clienți minunați, care au încredere în serviciile mele, în sfaturile mele de îngrijire, care îmi trec pragul știind că vor pleca relaxați și mulțumiți!”, ne-a povestit Cristina Obîrșan.
Salonul este situat în Arad, str. Unirii, nr. 19, (intrarea din B-dul Dragalina, în curte). Web site: www.facebook.com/xtynails/. Programări la tel. 0723 382 496.
 

Recomandările redacției