zahiu3Evoluând o jumătate de oră în superioritate numerică, Minerul Motru avea șansa să câștige la Arad, dar gorjenii și-au demonstrat și ei din plin limitele. În afara șuturilor de la distanță ale lui Stoenac, vizitatorii nu au pus cu adevărat în pericol buturile lui Boșneag, iar antrenorul lor are și o explicație pentru asta.
„Avem mulți copii în echipă, este clar că ne lipsește expe­riența și implicit știința de a profita de omul în plus. Am încercat să ne desfășurăm mult pe benzi, să terminăm cu acele centrări inutile în careu unde aveam un singur jucător, dar nu prea am fost ascultat. Poate nici jucătorii nu mai sunt foarte motivați”, a explicat Gabriel Zahiu.
Fostul fundaș al Stelei a vobit des­pre confruntarea de miercuri ca despre: „Un meci al suferinței și spun asta din două motive. Odată e vorba despre locurile din clasament ale celor două echipe, iar apoi de numeroasele absențe din  ambele tabere. Noi am avut opt titulari de drept lipsă, iar UTA vreo cinci, din câte am înțeles. Acest lucru și-a pus amprenta asupra spectacolului fotbalistic, dar și pe rezultatul final, unul care nu ajută pe nimeni”, a concluzionat Zahiu.

Recomandările redacției