tucuTransferul lui George Țucudean la Standard Liege urmează să umple și conturile cele mai vechi grupări arădene încă în viață. Belgienii trebuie să le achite celor de la Dinamo București aproximativ 900 de mii de euro, din care 270 de mii vor fi redirecționați spre Gloria, care mai păstrează și 20% dintr-un viitor transfer al atacantului de 21 de ani.
Banii sunt pe drum, însă conducătorii grupării „galben-albaștrilor” știu deja ce vor face cu ei. „Vor rămâne în club pentru investiții ulterioare. Dar, nu banii sunt importanți în acest caz, ci exemplul pe care-l dă Țucudean tinerilor Gloriei. Ei dacă înțeleg să muncească și să se remarce în ligile trei sau patru, cu siguranță vor avea șansa să facă pasul spre fotbalul mare. E adevărat că Țucudean a făcut pasul de la UTA la Dinamo, dar nu e obligatoriu să se respecte acest traseu. Un fotbalist valoros și de caracter se poate lansa de oriunde”, a precizat Cornel Zăhoi, directorul executiv al arădenilor.
În această iarnă, Gloria a mai trimis un fotbalist la Dinamo. Este vorba despre Alexandru Manea, care, însă, nu pare a face parte din planurile primei echipe, ci ar fi variantă doar pentru „satelitul” din liga secundă. Totodată, alți doi elevi ai lui Leo Pința încă speră că vor face pasul la echipe din primele două eșaloane. „Încă se poartă discuții pentru Bujor și Eșanu, rămâne de văzut dacă se va concretiza vreuna. Oricum, ei fac parte din strategia noastră de creștere și promovare a tinerilor, așa că pot rămâne bine mersi la Gloria. Clubul e stabil din toate punctele de vedere, poate că nici jucătorii nu-și mai doresc să plece decât pentru ceva mult mai bun și sigur”, a mai spus Zăhoi.

Recomandările redacției