ineuMeciul de la Oradea a început într-o notă de echilibru, jucându-se mai mult între careuri, astfel că ambii portari au fost scutiți de vreo intervenție. În minutul 24, Arsene a trimis în fața porții, dar Contor nu a ajuns la balon. Ineul a deschis tabela în minutul 37: Iambor a centrat din corner, iar Andor și-a introdus balonul în proprie poartă cu capul, la colțul lung. Zărăndanii și-au majorat imediat avantajul, cu acelaşi Iambor în prim-plan. Fotba­listul Ineului a șutat de la 25 de metri, Bogman a deviat puțin balonul ce s-a dus în vinclu. CS Oșorhei a început mai decisă repriza secundă, iar Achim a tras de la 8 metri, dar Rusu a respins în corner.
Iambor – jucătorul providenţial
Gazdele au atacat cu toate liniile, iar pericolul a venit din două lovituri libere din preajma careului ineuan. Mai întâi, șutul lui Andor a fost reținut de Rusu la colțul lung, iar apoi centrarea lui Todea a fost reluată slab de Gego, din 7 metri. Finalul de meci le-a aparţinut elevilor lui „Ştili” Abrudean. Mai întâi, Talpaș a șutat puțin peste poartă din 17 metri, iar apoi centrarea lui Malancu în fața porții nu a avut adresă. Victorie mare pentru CS Ineu, care răzbună astfel punctele pierdute runda trecută pe teren propriu, cu Unirea Jucu.
Formaţii:
Oșorhei: Ghilea – Pintea, Ș. Pop, Bogman, Arsene (78 Morar), Magda (75 Biţiş), Ember (46 Gego), Contor, Todea, Andor, Achim.
Ineu: Rusu (90 Cioară) – Tătar (90 Cornea), Bier, Bilia, Suslak – Francescu, Iambor – Covaci (73 Pirtea), Georgiu, Talpaș – Drăgan (85 Malancu).
Arbitri: Răzvan Drăgoi (Timișoara) – Marius Balint (Cluj Napoca), Andrei Chițoiu (Timișoara). Observatori: Marian Salomir (Cluj Napoca), Zoltan Pataki (Satu Mare).

Recomandările redacției