Zărăndanii vor să rămână în picioare la Motru, unde „Punctele valorează dublu”

0
224

ineu666Ineul a dat impresia că-și revine odată cu succesul de la Turnu Seve­rin, însă UTA s-a dovedit mult prea puternică și a plecat cu toate punc­tele de pe arena din Parcul Central. Acum, zărăndanii își încearcă din nou norocul departe de casă. tocmai în „mina” de la Motru, acolo unde ar fi o pâine de mâncat.
Asemenea Mehedințiului, fosta divizionară secundă trece și ea prin momente grele din punct de vedere financiar și organizatoric, oprindu-se la „cota” 7 puncte în clasamentul seriei a IV-a a Ligii a III-a, cu unul mai mult decât adversarul de vineri. Tocmai de aceea, Cristian Sculici consi­deră că partida devine automat și mai importantă. „Fiindcă vorbim despre o vecină de clasament, punctele valorează dublu. Asta trebuie să ne ambiționeze și mai mult în așa fel încât să găsim în noi resursele mentale și fotbalistice pentru a scoate maxim din meciul de mâine (n.a. azi). Am demonstrat la Turnu Severin că atunci când suntem concentrați și ne dorim cu ardoare ceva putem obține”, consi­deră antrenorul zărăndanilor.
Sculici mai spune că nu crede deloc în imaginea de echipă rănită a Minerului și asta pentru că: „Când jucătorii intră pe teren uită de toate problemele. Timp de 90 de minute vor dori să demonstreze că sunt mai buni decât noi, mai ales că vin dintr-un eșalon superior și au orgoliu în acest sens. În fotbal, despre probleme, vorbim doar până la primul fluier, apoi datele problemei devin altele”.
Delegația Ineului a plecat de ieri spre Oltenia fără Iacob, Bun, Chirilă, Popovici, Morariu și Hulbăr. Bilia și-a revenit după accidentare și face parte din lot, la fel ca și Zdrențan, care și-a ispășit etapa de suspendare. Bak – Bilia, Wild, Tudoroiu, Talpaș – Tomuț – Kocsis, Purece, Georgiu, Stănaia – Filimon este, probabil, echipa pe care Sculici o va trimite pe teren vineri după-amiază (ora 14).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.