Zaya – o nouă fabrică de mobilă cu produse de calitate superioară

0
533

Inteco Holding este firma de care aparțin mai multe societăți comerciale care desfășoară activități pe toată raza județului nostru.
Firma este manageriată de un manager tânăr dar cu multă experiență în domeniul în care activează, Ovidiu Palcu.
Într-o discuție pe care am avut-o cu dumnealui am fost îndrumat să mă deplasez la o firmă numită „Zaya”, o fabrică de mobilă.
Într-adevăr am avut ce să văd aici și am stat de vorbă cu managerul, doamna Rahela Palcu, o persoană cu atâta energie, chiar și în timpul discuției nu mai avea astâmpăr, spunând că nu merg toate chiar cum ar vrea dumneaei. De mai bine este loc întotdeauna, dar domnia sa a ținut să ne prezinte câteva repere și să ne descrie ce se fabrică în firma condusă de dânsa.
– Vă rog să mă credeți că am rămas surprins ce mobilă se face și la prețuri acceptabile. Doar că mulți nu știu de fabrică, doamna Rahela. Vă rog să îmi spuneți ce mobilier faceți dumneavoastră..
– Avem mobilă de bucătărie, dormitor, living-uri, dresing-uri. Când s-a preluat această firmă i s-a schimbat denumirea în ZAYA.
Având totodată și schimbarea denumirii a luat un avânt de dezvoltare și am adus noi tipuri de mobilă. Avantajul cumpărătorului este contractul, în caz de deteriorare știe unde să apeleze, pentru o anumită remediere.
Astfel ne-a povestit managera Rahela care îi așteaptă cu drag pe cei interesați de mobilă modernă și rezistentă în timp.


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.