„Zboruri“ pe culmile muzicii electronice, la Arad Open Air Festival: public numeros în prima zi

0
658

Debut plin de energie la Arad Open Air Festival, festival aflat la cea de a patra ediție. Devoratorii de muzică electronică și nu numai au parte de trei zile de show-uri și experiențe inedite. Vineri, la „primul zbor“, nu numai fanii electro au avut parte de concerte, ci și cei pe stil hip-hop.

Au urcat pe scenă : Deliric, Vlad Dobrescu, DJ Nasa și Exile, Gojira & Planet H, Paul Damixie, Dirty Nano, Burak Yeter, Barac și mulți alții. Experiența muzicală a fost completată de un show vizual, cu confetti, lumini.

În jur de 8.000 de iubitori ai muzicii electronice și hip-hop s-au întâlnit aseară, la Arad Open Air Festival, pentru a se bucura împreună de muzică bună. Evenimentul și-a deschis porțile la ora 18:00 și a continuat până după răsărit. Artiștii au „ridicat“ publicul prin creații mai noi și mai vechi, cei prezenți cântând și dansând în sincron cu aceștia fiecare melodie.

Pe scena ABC, iubitorii stilului ro-minimal au dansat până la răsărit, așa cum deja a devenit tradițional să se întâmple. Andrey Pushkarev și mult așteptatul Barac s-au conectat cu publicul, oferind seturi speciale, care au transmis fericire.  În această seară, Scena ABC continuă petrecerea începând cu ora 21:00. Cei mai îndrăgiți artiști care vor urca pe această scenă azi sunt Petre Inspirescu, Herk și Timirash.

Azi și mâine, evenimentul începe la ora 14:00, cu activități speciale. Dinner in the Sky, Ranger Arena, styling, face painting, panouri pentru poze și activități pentru copii (Dino Parc Râșnov și Bimbo Party) sunt câteva dintre experiențele de care se pot bucura participanții. Concertele de la scena principală încep la ora 15:30, cu Adrian Șaguna. Cei mai așteptați artiști ai zilei de sâmbătă sunt Mahmut Orhan, Vali Bărbulescu și Satra B.E.N.Z.  

De asemenea DJ-ul feminin – Mattn va face senzație în miezul  nopții de sâmbătă.

Informații despre festival sunt disponibile pe www.openairfestival.ro, pagina de Facebook a festivalului,  https://www.facebook.com/aradopenair/și pagina de Instagram – https://www.instagram.com/aradopenair/.

Pe tot parcursul festivalului, copiii sub 10 ani au acces gratuit, dacă sunt însoțiți de un tutore adult, care a achiziționat bilet. La intrare, abonamentele costă 149 lei, iar biletele pe zi sunt 60 de lei.

Festivalul este organizat de Primăria Arad, AOA Events Agency, Centrul Municipal de Cultură Arad și Centrul de Excelență Arad, cu susținerea unor parteneri private.

Mai multe informații sunt disponibile pe site: https://www.openairfestival.ro/,pe pagina oficială de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/aradopenair/, pe evenimentul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1143683645806100/, dar și pe contul de Instagram al Arad Open Air Festival: https://www.instagram.com/aradopenair/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.