„Zbura” cu 108 km/h prin Micălaca

2
565

O razie-fulger a fost întreprinsă astăzi pe linie rutieră. Un tânăr de 25 ani, din Arad, a fost depistat pe Bulevardul Nicolae Titulescu în timp ce conducea un autoturism având viteza de 108 km/h.

Între orele 12:00-14:00, polițiștii Biroului și Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pe raza municipiului, pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, nu acordă prioritate de trecere sau săvârșesc alte încălcări ale legislației rutiere.

Au fost sancționați 115 conducători auto, valoarea totală a amenzilor fiind de 25.955 lei, dintre care:  54 pentru nerespectarea regimului legal de viteză; 24 pentru lipsa centurii de siguranță; una pentru utilizarea telefonului mobil; 6 pentru opriri neregulamentare; 23 pentru alte abateri. Au fost sancționați 7 pietoni.

Polițiștii au reținut 7 permise de conducere, dintre care: unu pentru viteză, unu pentru nerespectarea semnificației culorii roșu a semaforului electric, 5 pentru alte abateri. A fost reținut un certificat de înmatriculare Aceste acțiuni vor fi organizate și în perioada următoare.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.