Zece militari ai Batalionului 191 Infanterie „Radu Golescu”, confirmați cu covid-19

0
295

Zece militari din cadrul Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu”, din Cetatea Aradului, au fost confirmaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, anunţă oficialii bazei militare.

„La acest moment, 10 militari din cadrul batalionului au fost confirmaţi pozitiv. Nouă dintre aceştia sunt internaţi în spital, iar unul este carantinat la domiciliu. Starea lor este bună. La nivelul unităţii au fost luate măsurile prevăzute pentru aceste situaţii”, se arată într-o informare de presă transmisă, marţi seară, de Batalionul 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu”.

A fost desfăşurată ancheta epidemiologică de către o echipă medicală de la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara, pentru identificarea contacţilor direcţi ai militarilor infectaţi şi izolarea acestora la domiciliu, conform procedurilor standard stabilite la nivel naţional.

„Pentru protecţia personalului, se efectuează în permanenţă dezinfectarea tehnicii şi spaţiilor de lucru şi sunt aplicate măsurile individuale de protecţie şi prevenţie”, precizează unitatea militară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.