Zece străzi din centrul orașului vor rămâne fară gaze, din cauza lucrărilor de la Cazinou

0
486

Compania care  desfășoară o lucrare de modernizare în municipiul Arad, ce constă în înlocuirea conductelor din zona centrală, anunță că va fi sistată alimentarea cu gaze în zona centrală a orașului. ,,Investiția este realizată și pentru a permite efectuarea lucrărilor de reabilitare a clădirii Cazinoului din Arad în condiții de siguranță”, precizează reprezentanții comaniei.

Pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a noilor conducte la sistemul de distribuţie, compania este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale pe zece  străzi din municipiu. Luni, 19 aprilie, începând cu ora 10.00 se va sista alimentarea cu gaze pe următoarele străzi: Gheorghe Lazăr, Nicolae Bălcescu, Unirii, Aviator Georgescu, Toth Sandor, bulevardele Decebal, general Dragalina și Revoluției și piețele Moise Nicoară și Avram Iancu

 Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 21:00.

Așadar se  solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.