Zeci de amenzi și peste o mie de controale în rândul arădenilor

0
420

De două zile, polițiștii au ieșit pe străzi într-un număr extrem de mare, mult mai multe echipaje fiind văzute prin tot orașul. Astfel, în ultimele 24 de ore, Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad a aplicat 28 de amenzi contravenționale, în valoare de 4850 lei, pentru nerespectarea măsurilor impuse prin Ordonanța Militară nr. 3 a Ministrului Afacerilor Interne privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19., referitoare la restricțiile de circulație a persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, aplicabile pe tot parcursul zilei.

De asemenea, în același interval de timp, polițiștii arădeni au aplicat 64 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației, în valoare de 82.600 de lei. Au fost verificate 1.359 de persoane aflate în autoizolare și 42 de societăți comerciale sau persoane fizice autorizate. Din fericire, de această dată nu au fost întocmite dosare penale noi. 

Nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și, foarte important, necunoașterea legii nu exonerează de răspundere penală. De asemenea, este esențial să fim responsabili, să conștientizăm faptul că suntem parte dintr-o colectivitate, iar acțiunile noastre pot afecta comunitatea în care trăim. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.