Zeci de arădeni nu au mai ținut cont de covid-19 și au sărutat icoane

2
2466

După mai bine de 60 de zile de la starea de urgență, arădenii au putut participa în această duminică la prima slujba din starea de alertă. Zeci de arădeni s-au adunat în fața catedralei ortodoxe pentru a lua parte la predica din duminica Samarinencii.

Mulți nu au mai ținut cont de virusul covid-19 și au considerat că acesta nu mai are același efect în aer liber. Cei mai mulți au încercat să mențină o anumită distanță socială, dar până într-un anumit punct, când deja distanțarea precedentă nu își mai avea rostul din cauză că oamenii au început să formeze grupuri.

Puțini au fost cei care au purtat măști, iar din cei trei preoți numai unul a considerat că masca este suficient de importantă pentru sănătatea tuturor. Chiar dacă numărul cazurilor de îmbolnăviri cu coronavirus este într-o ușoară creștere arădenii nu s-au temut de să sărute icoane sau să se împărtășească în ciuda contraindicațiilor făcute de autorități.

2 COMENTARII

  1. Indiferent de existenta unor ambiguitati sau chiar contradictii ,evidente’,nu strica o doza de prudenta.O abordare lucida se impune din bun simt.Personal si eu am momente de ,iritare’,dar trecerea la extrema cealalta prea brusc,nu denota „intelepciune”.Repet,medicii cunosc multe despre latura epidemiologica a problemei.Dar trebuie tinut cont si de celalalte aspecte.”Nu provocam ursul in fata barlogului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.