Zeci de călători și câteva tramvaie, blocate de un șofer nepăsător

2
410

Chiar în acest moment, în dreptul Pieței Avram Iancu, mai multe tramvaie sunt blocate din cauza unei mașini parcate neregulamentar pe liniile de tramvai. Călătorii așteaptă resemnați, de aproape o oră, ca șoferul unei mașini Toyota să își facă milă de ei și să elibereze liniile. La fața locului au sosit și doi polițiști, care în afară de a scrie o amendă, nu le-a rămas altceva decât să se alăture călătorilor și să îl aștepte pe șofer.

2 COMENTARII

  1. mai,dobitociule,mai prosteo,mai amendatule si lasatu-le fara permis..pai tu iti bati joc de calatori?(oricum de tramvai te doare la ciupapa).cate clase ai-k trenu?cum ai obtinut respectabilul permis??ai cv PILE.esti neam cu puscariasul?io am intarziat la servici din cauza boului k tn-ai un vot din partea mea sa mergi la puscariee…

  2. Sistemul de ridicat mașinile staționate neregulamentar pe domeniul public mai funcționează? Dacă da,de ce nu și-a făcut datoria în acest caz? Se poate ca un idiot lipsit de maniere, să blocheze un tramvai plin cu călători? În ce lume trăim și ce organe de ordine avem!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.