Zeci de copii se vor putea bucura de Crăciun, dacă arădenii pun mână de la mână

0
193
copii
DGASPC a lansat campania umanitară „Trăieşte magia Crăciunului dăruind!”

Zeci de copii nevoiaşi ar putea avea un Crăciun plin de bucurie dacă arădenii ar pune mână de la mână, după posibilităţi, pentru a-i ajuta. Arădenii cu suflet mare, care dăresc să ajute o pot face în campania „Trăieşte magia Crăciunului dăruind!”, ediţia a II – a – pentru că a dărui conferă satisfacţe sufletească.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad organizează campania umanitară „Trăieşte magia Crăciunului dăruind!”.

Scopul acestei campanii este ajutorarea a 50 de familii cu copii săraci din judeţul Arad prin oferirea de îmbrăcăminte, încălţaminte, jucării, pampers, produse igienico-sanitare şi alimente neperisabile.

Donaţiile se pot face în perioada 17 noiembrie – 12 decembrie, la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad, str. 1 Decembrie nr. 14

„Fiecare copil merită o şansă, te invităm să dăruesti din puţinul sau multul tău celor ce nu au deloc. Impreună putem oferi un strop din Magia Crăciunului… Implicarea ta va fi răsplatită cu un zâmbet de copilaş“, spun reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.