Zeci de mii de ţigări, confiscate de poliţiştii arădeni

0
202

tigari
Un bărbat care a transportat ilegal peste 31.700 de ţigarete de contrabandă a fost depistat în trafic, zilele trecute, de poliţiştii Biroului de Ordine Publică.
Bărbatul, de 37 de ani, a fost depistat în timp ce a condus un autoturism Audi A6, pe DN 7, din direcţia Pecica spre Arad, iar în urma controlului efectuat au fost găsite, în interiorul autoturismului, în locuri special amenajate, 31.780 ţigarete netimbrate, marca Trokadero.
Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 14.300 de lei, a fost ridicată, iar autoturismul a fost indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor.
„De asemenea, colegii mei de la Zerind au depistat, tot în trafic, un bărbat care a transportat ilicit 19.200 de ţigarete netimbrate. Suspectul, de 35 de ani, a fost depistat pe DN 79, la intrarea în Chişineu-Criş, în timp ce transporta cu un autoturism ţigaretele, marca Jin Ling”, ne informa comisar Camelia Tuduce, ofiţer de presă în cadrul inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
În primul caz, bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate corespunzător, iar în cel de-al doilea caz, suspectul este cercetat pentru contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.