Pasagerii trenului care străbate distanța dintre Șiria și Sântana trec prin momente cumplite. Trenul lor s-a stricat pur și simplu și a rămas în câmp. „De o oră așteptăm să plecăm. Este o căldură infernală, iar cei care «administrează» trenul au închis ușile pe noi și nu ne lasă să le deschidem“, ne transmit pasagerii.

Disperați de căldura sufocantă din tren, oamenii nu au ascultat sfatul controlorilor și au forțat ușile, reușind să iasă afară, în plin câmp. Mulți dintre ei au luat-o pe jos, sperând să ajungă teferi până la prima stație de tren.

Cei care au rămas trăiesc clipe de coșmar. Oamenii nu mai au aer. Iar ne-au închis ușile. Nu mai avem apă. E jale!“, ne transmit câțiva pasageri.

Am vrut să plec și au zis să mai stau 10 minute. Le-am zis să deschidă ușile că ni se face rău aici și a zbierat la mine, ne spune o tânără din tren.

Au încurcat liniile

După mai bine de o oră de așteptare, trenul a fost direcționat spre Sântana, de unde a plecat din nou la drum. La vreo zece minute după ce a părăsit stația, au realizat că liniile duceau într-o altă direcție. În loc de Șiria, ducea la… Iași. Au fost, din nou, întorși din drum…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției